Ons verhaal | Intermezzo Tilburg

Ons verhaal

IJssalon Intermezzo

Een heerlijk bakje ambachtelijk bereid ijs. Een milkshake in jouw favoriete smaak. Of een heerlijke ijscoupe met slagroom en toppings. Begin je al te watertanden? Dan is het tijd voor Intermezzo. Zeker weten!

Kom binnen bij IJssalon Intermezzo en laat je verrassen, want hier vind je het lekkerste ijs van de stad! Op de Heuvelring in Tilburg vind je twee filialen van Intermezzo, op nummer 31 en 226. Iedere dag liggen er bij Intermezzo zo’n 40 verschillende smaken in de vitrine. En elke maand is er een speciale 'smaak van de maand'. Dus jouw favoriet is er zeker bij.

Al 20 seizoenen lang bereiden Raymond en Tessa samen met hun team dagelijks ijs op een ambachtelijke manier. In hun ‘Laboratorio die Gelateria’ worden alleen verse en natuurlijke ingrediënten gebruikt: vers geplukt fruit, heerlijke noten, krachtige chocolade. En deze producten halen ze, als het even kan, uit Italië. Daarmee creëren ze unieke smaken die meer weg hebben van het Italiaanse gelato dan van het Amerikaanse ice-cream. Je kunt het hele proces van begin tot eind volgen, al blijven de succesvolle familierecepten natuurlijk geheim!

Boost je ijsje!
Wil jij je ijsje een extra boost geven? Kies dan voor een chocoladevulling in je hoorntje. Bij Intermezzo kun je kiezen uit puur, melk of witte chocolade. Het genieten kan beginnen.

Nooit genoeg Intermezzo
Wist je dat je bij ijssalon Intermezzo ook ijs kunt bestellen en laten bezorgen? Hoe fijn is dat! Je kunt je bestelling telefonisch doorgeven, zodat je niet hoeft te wachten als je hem op komt halen. Maar wil je het helemaal easy? Dan bestel je gewoon via Thuisbezorgd of Uber Eats.
Rrreminder... Als de R in de maand zit, verkoopt Intermezzo ook warme Luikse wafels. Lekker met ijs, slagroom of toppings.
Wil je je diner een feestelijk tintje geven? Bij Intermezzo kun je allerlei soorten ijstaarten bestellen.

En mocht je nog een leuk cadeautje zoeken. Wat dacht je van een Intermezzo cadeaubon? Of een van onze goodies - een leuke sleutelhanger of hippe sokken?